Een zeven-gangen degustatie menu
De chef van Fyra stelt dit alleen voor jou samen!

Zeven Creaties van de Chef

Geweldige seizoenssmaken waarvan Fyra een creatieve vertaling maakt in haar Frans Mediterrane keuken. Ze mogen zichtzelf best een boutique restaurant noemen. Dit speciale zeven-gangen degustatiemenu zal van jouw diner een speciale gelegenheid maken! Website

Member's Perks
  • Exclusief menu samengesteld voor Lime&Tonic leden.
  • Een welkomst drankje van het huis.
  • Een kleinigheidje om mee te nemen.
  • Een zeven-gangen degustatie menu samengesteld van Fyra's meest heerlijke seizoens gerechten.
  • Als de chef-kok bij je aan tafel komt, vraag vooral naar de specialiteiten van de avond, hij bespreek dit graag met je.
  • Je begint met een welkomst drankje Tor dell'elmo en je eindigt met koffie of thee naar keuze.
  • Aan het einde van het diner, krijg je een speciale attentie om mee naar huis te nemen.
  • Geldig op maan-, woens-, donder- en zondagen. Reserveringen dienen minimaal 24 uren van te voren online gemaakt te worden.

VOOR MINIMAAL 2 personen
PRIJS VOOR 2 PERSONEN
MAX Voor evenement
GELDIGHEID EXPERIENCES 3 maanden
 
Fyra
Noorderstraat 19
1017TR Amsterdam
Get Directions
 Gegevens 
GPS: 52.3615, 4.89237  |  Get Directions

MEER OVER DEZE EXPERIENCE

Binnenkomen bij Fyra gaat gepaard met het ontdekken van een verborgen parel in Amsterdam. Het personeel van Fyra staat klaar om onze leden de uitvoerende behandeling te geven, en de chef-kok heeft een exclusief zeven-gangen degustatiemenu samengesteld waarin hij de verrukkelijke reeks aan Franse Mediterrane gerechten van het restaurant kan uitlichten. De avond begint met een bruisend welkomstdrankje, en dan laat de rest aan de chef-kok over!

Dit exclusieve zeven-gangen degustatiemenu zal jouw avond tot een onvergetelijke belevenis in Amsterdam maken. Alle specialiteiten van Fyra wisselen per seizoen, omdat de chefs alleen vertrouwen op de meest verse ingrediënten, waarbij de kortste weg genomen is van boer tot bord. En, omdat ze er altijd naar streven om de verwachtingen van hun gasten te overstijgen, is het afhankelijk van het moment dat je het restaurant bezoekt wat je voorgeschoteld krijgt. Elke creatie van deze chefs is uniek, en heerlijk. Truffel macaroni geserveerd met Fyra's speciale 63 ° C schuim van ei en pecorino is een luxueuse smaaksensatie. Je kunt tevens genieten van stevig lamsschenkel met aardappelmousseline, asperges en dragon jus. De desserts zijn even lekker, en altijd gebaseerd op de meest verse smaken, met fruit, en artisanale ijssmaken. En, met zeven gangen op jouw menu, heeft Fyra zeven kansen om je te verrassen met de uitmuntende keuken!

Fyra is een uniek restaurant dat in staat is om down-to-earth te blijven, terwijl ze tegelijkertijd de ambitie hebben om alles wat ze doen te perfectioneren. Je zult dusdanig genieten van het diner, dat het niet nodig is om je af te vragen of je nog een keer terug zult komen!

leer meer

Elke aankoop ondersteunt

Pimp My Village
Pimp My Village Stichting Pimp My Village ondersteunt dorpen in derde wereld landen.

WEDDEN DAT JE NIET WIST

De Fyra beleving De gast komt op de eerste plaats. Altijd.

Een diner bij Fyra is een van de top ervaringen van uit eten in Amsterdam, niet alleen de fantastische keuken tevens dankzij het personeel. Bij Fyra, is alles afgestemd op "beleving van de gast", en het team zorgt er altijd voor dat elke gast de volledige aandacht krijgt en in de watten wordt gelegd. De koks zijn elke dag met liefde en aandacht bezig om een menu samen te stellen dat perfect op elkaar afgestemd is met seizoensgebonden en verrassende gerechten.

Dagelijks contact met de groente- en de visboer zorgt ervoor dat Fyra's chefs altijd toegang hebben tot de meest verse seizoensgebonden ingrediënten, zodat ze hun creativiteit kwijt kunnen in de gastronomische gerechten. De dessertkaart verandert voortdurend, en KEF biedt de beste kazen om jouw smaakpapillen te verwennen. Alle ingredienten zijn in huis voor een onvergetelijke maaltijd!

Het meest opvallende item op het menu van Fyra is de Big Green Egg, een barbecue die een ultieme smaakbeleving garandeert. Dus probeer Fyra en beleef nieuwe hoogten van uit eten in Amsterdam!


Voor deze aanbieding zij er nog geen reacties