Een originele manier om bij elkaar te komen met vrienden
en te genieten van geweldig eten en een mooi uitzicht!

Chef's Table Delight

Unique Experience

Het uitzicht op de gracht aan de exclusieve Chef's Table in Bo Cinq is prachtig maar de Frans-Marokkaanse keuken is hetgeen waar het om draait. Je zult van beiden genieten en water-tanden door het samengestelde zes-gangen menu door de chef. Website

Member's Perks
  • Exclusief samengesteld.
  • Verdien Lime&Tonic punten!
  • Een samengesteld zes-gangen menu. Je kunt overleggen met de chef-kok over de mogelijkheden van het gerecht en als je wilt, kun je hem zelfs assisteren.
  • Geniet van een diner aan de exclusieve Chef's Table en zie de kok in actie met uitzicht op de gracht.
  • Een unieke en onvergetelijke manier om de ​​verscheidenheid van Bo Cinq's bijzondere combinatie van Franse en Marokkaanse gerechten te proeven.
  • Elke dag beschikbaar. Reserveren verplicht ten minste 24 uur van tevoren.

VOOR MINIMAAL 6 personen
PRIJS VOOR 6 PERSONEN
MAX Voor evenement 20 personen
GELDIGHEID EXPERIENCES 3 maanden
 
Bo Cinq
Prinsengracht 494
1017 KH Amsterdam
Get Directions
 Gegevens 
GPS: 52.3638, 4.88493  |  Get Directions

MEER OVER DEZE EXPERIENCE

Ben je op zoek naar echt iets unieks? De zes-gangen samengestelde proeverij aan de exclusieve Chef's Table bij Bo Cinq is een onvergetelijke culinaire belevenis speciaal voor onze leden samengesteld. Van het voorgerecht tot het nagerecht kun je praten met de chef-kok en ook helpen het diner te bereiden. Jouw gasten worden verwelkomd met een prachtig uitzicht op de gracht aan de Chef's Table. Je kunt genieten van de selectie van Arabische sushi, de specialiteit van het huis. Naast het uitzicht op de gracht kun je aan de Chef's Table met chef-kok Mohammed Mahraoui praten terwijl hij het voor je bereidt. Hij creëert een exclusief zes-gangen keuze menu van de chef. Je kunt kiezen uit een vis, vlees of vegetarische maaltijd. De chef-kok kookt direct aan jouw tafel en geeft handige tips tussendoor. Zelf meekoken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarna is er keuze uit een weelderige dessert dat bestaat uit verscheidene zoetigheden. De avond kan worden afgesloten in de Shisha lounge, Bo Cinq's mooie rookruimte, een van de meest bijzonder in Amsterdam.

Bo Cinq is een moderne brasserie met een mooie Frans-Marokkaanse keuken onder leiding van chef-kok Mohammed Mahraoui. De inrichting van Bo Cinq is een mix van baksteen en natuursteen met vintage meubels en kunst. De verschillende salons en lounges hebben ieder hun eigen atmosfeer. Deze eclectische vibe zie je terug in het menu met een heerlijke mix van Frans en Marokkaanse specialiteiten. Terecht één van de betere restaurants in Amsterdam, we hopen dat je het daar mee eens bent.

leer meer

Elke aankoop ondersteunt

Pimp My Village
Pimp My Village Stichting Pimp My Village ondersteunt dorpen in derde wereld landen.

WEDDEN DAT JE NIET WIST

Bo Cinq Een mooie samenwerking

Bo Cinq is niet alleen één van de betere Amsterdamse restaurants, maar ook een samenwerking tussen drie bijzondere ondernemers. Met zo veel expertise kunnen alleen maar goede initiatieven ontstaan.

Het team bestaat uit Casper Reinders, succesvol ondernemer van oa. Jimmy Woo, Roza's Cantina, Lion Noir, Chicago Social Club en Ludwig. Farid Asserti en de familie Yen bekend van Dynasty, het Delphi Hotel en Le veranda. Bo Cinq's keuken staat onder leiding van chef-kok Mohammed Mahraoui, geassisteerd door een internationaal team.


Voor deze aanbieding zij er nog geen reacties