Geweldige burgers,
in de 9 straatjes!

Onverslaanbare burgers

Van de zomer heb je de Thrill Grill truck vast voorbij zien komen en sinds kort kun je Thrill Grill op een pop-up locatie bezoeken. Normaliter kun je er niet reserveren, maar als Lime&Tonic lid kun je dat wel! Website

Member's Perks
  • Reservering alleen mogelijk voor Lime&Tonic leden.
  • Verdien Lime&Tonic punten.
  • Kies samen met je tafelgenoot uit een Thriller zalm- of rundburger en deel handgemaakte frietjes, uienringen een een salade.
  • Om het geheel af te maken krijg je er een glas prosecco bij!
  • Alleen Lime&Tonic leden kunnen reserveren, wat normaliter niet mogelijk is bij dit coole pop-up restaurant.
  • Thrill Grill is kind-vriendelijk en het restaurant gebruikt geen kunstmatige ingrediënten.
  • Geldig van zondag t/m donderdag. Reserveringen uiterlijk tot 24 uur van te voren.

VOOR MINIMAAL 2 personen
PRIJS VOOR 2 PERSONEN
MAX Voor evenement 10 personen
GELDIGHEID EXPERIENCES apr 30 2014
 
Thrill Grill
Wolvenstraat 22
Amsterdam
Get Directions
 Gegevens 
GPS: 52.3704, 4.88563  |  Get Directions

MEER OVER DEZE EXPERIENCE

Thrill Grill is niet zomaar een restaurant in Amsterdam. De ligging in de 9-straatjes aan de Wolvenstraat is de pop-up locatie van de door het land reizende truck met handgemaakte gastronomische hamburgers. Onze leden mogen gebruik maken van deze tijdelijk geparkeerde gelegenheid, waar ze een tafel kunnen reserveren en kunnen genieten van een aantal Thrill Grill signatuur gerechten, waaronder de Thriller hamburger.

De Thriller is gemaakt van puur rundvlees van Nederlandse koeien. Het broodje wordt speciaal bereid door een joodse bakker; krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. De Thriller saus bestaat uit drie geheime ingrediƫnten, speciaal bereid door Robert Kranenborg, het culinaire brein achter Thrill Grill. De verse tomaten, uien en sla komen van lokale boeren en de spek van Brandt & Levie. Kortom, een bezoek waard! Indien je geen vleeseter bent, kun je voor de sappige zalmburger kiezen, gemaakt van top kwaliteit zalm die op de juiste manier gegrild is.

Naast de hamburger krijg je een aantal lekkere bijgerechten zoals handgemaakte frietjes, uienringen en een frisse salade, wat je samen kunt delen. En om het geheel af te maken, kun je nippen van een heerlijk glaasje Prosecco. Een mooi aanbod, wat je niet aan je neus voorbij mag laten gaan!

leer meer

Elke aankoop ondersteunt

Pimp My Village
Pimp My Village Stichting Pimp My Village ondersteunt dorpen in derde wereld landen.

WEDDEN DAT JE NIET WIST

Thrill Grill Amsterdamse pop-up hamburgertent

Thrill Grill is een leuke Amsterdamse pop-up hamburgertent. Dit creatieve project heb je vast voorbij zien komen in een truck op straat of op culturele festivals. Maar nu is dit mooie concept ook op een vaste locatie te vinden, midden in de Jordaan aan de Wolvenstraat 22.

Culinair brein Robert Kranenborg maakt persoonlijk de Thrill saus. Het is een geheim recept welke hij niet wilt vrijgeven. We hebben zelfs geprobeerd om achter het geheime ingrediƫnt te komen, maar hij zwijgt! Wat we wel kunnen zeggen is dat het een pittige saus is waarvan je gaat watertanden en welke de perfecte topping is voor deze heerlijke hamburgers.

Het ontwerp van Thrill Grill is van deze tijd; een moderne en eenvoudige, no-nonsense aanpak. Thrill Grill is uniek en opvallend, maar de focus ligt op het eten.


Recencies van een lid

De recensies die hieronder worden geverifieerd door Lime & Tonic leden die persoonlijk hebben geprobeerd de ervaring.