FAQ

 

EVENEMENTEN

 1. Wat zijn evenementen?

  Evenementen zijn een geweldige manier om Lime&Tonic experiences om te zetten tot een sociale bijeenkomst van jou met andere Lime&Tonic leden. Het is makkelijk. Jij stelt een datum, tijd en het aantal mensen dat je wilt uitnodigen. Je beslist of het een publiek evenement wordt, waarbij alle Lime&Tonic leden kunnen aansluiten of dat je alleen jouw vrienden andere leden laat uitnodigen. Dat is het! Je hoeft niet meer reserveringen bij te werken of vooruit te betalen, je stelt een evenement samen en zorg dat jouw vrienden aansluiten. Als eenmaal het minimaal gestelde aantal gasten bereikt is, wordt het evenement bevestigd. Dan is het alleen de bedoeling dat je komt en je vermaakt!

 2. Hoe creër ik evenementen?

  Een evenement creëren is simpel. Log in en kies een Lime&Tonic experience die je leuk vindt. Je krijgt dan de keuze of je deze voor jezelf wilt aankopen of dat je er een evenement wilt organiseren. Als je eenmaal op de evenement pagina bent, kies je simpel voor datum, tijd en grootte van jouw evenement en je bent klaar!

 3. Wat gebeurt er wanneer mijn evenement het minimaal aantal gestelde gasten niet bereikt?

  Indien jouw evenement niet het minimum aantal gestelde gasten haalt wordt het evenement geannuleerd en wordt jouw credit card niet belast. We werken niet met aanbetalingen of vergoedingen. We bewaren of gebruiken geen credit card informatie die je verstrekt. Je kunt nog een evenement creëren indien je het nogmaals wilt proberen!

 4. Wat gebeurt er als ik niet aan een evenement kan deelnemen, kan ik mijn geld terugkrijgen?

  Daar wij genoodzaakt zijn om de locatie te betalen voor de reserveringen van alle bevestigde gasten, is het helaas niet mogelijk om te werken met tegoeden. Maar als je alsnog niet kunt komen, kun je wel iemand in jouw plaats laten komen.

 5. Dien ik een voucher mee te nemen naar het evenement?

  Nee, jouw naam staat op de gastenlijst. Je hoeft niets mee te nemen als bewijs van aankoop.

 6. Kan ik extra kaartjes aankopen voor mijn vrienden?

  Ja, je kunt meerdere kaartjes kopen bij het creëren van een evenement. Ook kun je kaartjes later toevoegen, nadat jouw boeking is bevestigd door de locatie.

 

PUNTEN

 1. Wat zijn punten?

  Punten zijn onze versie van een loyaliteitsprogramma, omdat we actieve leden graag belonen. De interactie met Lime&Tonic door het aankopen van experiences, het beoordelen ervan en het actief blijven via onze site wordt beloond met punten. We hebben vier niveaus van lidmaatschap, gebaseerd op de punten binnen jouw account. Elk niveau van lidmaatschap brengt andere voordelen met zich mee, om deze voordelen te zien, log in op jouw profiel en kijk bij Punten naar de status.

 2. Hoe kan ik meer punten verdienen?

  Er zijn tal van mogelijkheden om punten te verdienen. Met elke aankoop die je doet, verdien je punten en met herhaal aankopen krijg je er zelfs meer! Je verdient ook punten door jouw beoordeling te geven en dat helpt ons tevens om onze database uit te breiden met de juiste beoordelingen en rangschikkingen. Je kunt ons ook voorzien van een HipTip, een aanbeveling van een locatie die aan ons portfolio niet mag ontbreken in de stad. Je krijgt ook punten voor het invullen van al je persoonlijke gegevens in jouw Lime&Tonic profiel.

 3. Kan ik mijn punten inwisselen voor cash of tegoed?

  Nee, Lime&Tonic punten is niet hetzelfde als tegoed, het is niet mogelijk om tegoed in te ruilen voor punten. Je kunt tegoed sparen door hogere niveaus te bereiken binnen ons loyaliteitsprogramma.

 

CADEAUS

 1. Kan ik Lime&Tonic experiences als cadeau aankopen?

  Ja dat kun je. We hebben een flexibel cadeau systeem, dat jou de kans biedt om een willekeurig product dat je gekocht hebt cadeau te geven voordat de geldigheidsduur verloopt. Om dit te doen kun je een reguliere aankoop doen en naderhand de link CADEAU in je profiel gebruiken. Je vindt twee opties, je kunt het cadeau laten afleveren middels een cadeau kaart (het wordt per post op adres geleverd in een mooie cadeau box!), of je kunt het cadeau direct via e-mail digitaal versturen. Dus Lime&Tonic kan jouw redder zijn, wanneer je een verjaardag vergeet! ;)

 2. How can I redeem or activate my gift that I received?

  If you have a physical gift card in your hand, simply click here and enter your card number on the Activation screen. Then you can decide if you want to make a booking to use your experience now, or wait till later.
  If you have an electronic gift (i.e. it was sent to you via email) then find the email and click on the “Activate Your Gift Now”! After that you’ll need to scroll down and either log in using your Lime&Tonic member details or register with your name/email. Then you can decide if you want to make a booking to use your experience now, or wait till later.

 

TEGOED

 1. Hoe kan ik Lime&Tonic tegoed verdienen?

  Bij Lime&Tonic kun je op verschillende manieren tegoed verdienen. Ons Loyalty Programma geeft jou een kans om stappen te maken binnen de niveaus door tegoeden te verdienen, maar het snelst (en meest royaal) gaat dit door te delen. Wanneer je vrienden introduceert aan Lime&Tonic verdien je tegoed, ook bij elke aankoop op onze site kun je de links gebruiken om je vrienden te laten weten van je aankoop en je kunt zelfs sparen zodat je volgende experience gratis is.

 2. How can I use my credit?

  You can use your credit to purchase, or partly purchase, any experience on the Lime&Tonic home city where you are a member. You can do this by adjusting the slider on the purchase page during checkout. Unfortunately you cannot use credit in cities outside your home city.

 3. Are there any restrictions on how I can use my credit?

  If your membership level is Newbie (the first level) you cannot use credit on purchases less than € 30. Different types of discount cannot by combined. This means a promo code or credit voucher cannot be combined with each other or with credit currently on your account. You must choose which credit you'll use on that purchase.

 4. Hoe lang is mijn tegoed geldig?

  Jouw tegoed is 30 dagen geldig, dus je hebt de tijd om je tegoeden in te lossen. We sturen jou een week van te voren een herinnering. Je kunt ook zelf bijhouden tot wanneer jouw tegoed geldig is, door over de klok, naast het tegoed op je profiel met je muis te bewegen.

 5. Kan ik de geldigheid van een tegoed verlengen?

  Ja dat kun je. Elke keer als je tegoed toevoegt op jouw account wordt het termijn van 30 dagen verplaatst.

 6. Ik heb vrienden aangedragen. Waarom is er geen tegoed aan mijn account toegevoegd?

  De twee voornaamste redenen dat tegoed niet ingewisseld kan worden is:
  (a) De door jou aangedragen mensen hebben hun e-mail adressen niet bevestigd.
  (b) Lime&Tonic voorwaarden bepalen dat ieder lid in het bezit mag zijn van een account. We werken samen met een externe partij die de geldigheid van onze lidmaatschappen test om hiermee dubbele en fake lidmaatschappen te voorkomen. Dit systeem is rechtlijnig, maar het helpt ons ervoor te zorgen dat alle verwijzingen echt zijn en stelt ons in staat om onze leden te belonen met gratis tegoeden.
  Om er zeker van te zijn dat je het tegoed krijgt, kun je proberen meer vrienden aan te dragen en te wachten totdat zij hun e-mail adres hebben bevestigd, of je kunt met behulp van de Facebook verwijs optie mensen aandragen omdat de verificatie hier automatisch en instant plaats vindt.

 

GEBRUIK LIME&TONIC EXPERIENCES

 1. Moet ik iets printen en meenemen naar een Lime&Tonic vertegenwoordiger om mijn aankoop te bewijzen?

  Vanwege ons 'turn-key' systeem, gebruiken we geen vouchers bij Lime&Tonic experiences. Na het boeken van een experience, ontvang je een e-mail ter bevestiging van ons. Dan is het aan jou om op te dagen en te genieten!