Lime&Tonic Pravila Zasebnosti

Lime&Tonic spoštuje vašo pravico do zasebnosti in varovanja osebnih podatkov. Tako izjavljamo, da razen če sami to hočete, ali pa je v posebni ponudbi drugače navedeno, ne bomo razkrivali vaših osebnih podatkov tretjim stranem.

Enostavneje rečeno, vaše podatke bomo uporabili samo zato, da naredimo našo stran še boljšo, saj spam in neželjeno pošto sovražimo tako kot vi!

LIME&TONIC PRAVILA ZASEBNOSTI

Naslednja pravila zasebnosti bodo pojasnila, kako Lime&Tonic uporablja vaše zasebne podatke. Lime&Tonic v nobenem primeru ne bo prodajal, distribuiral ali kako drugače delil vaših osebnih podatkov.

DRUGA RAZKRITJA OSEBNIH PODATKOV

Lime&Tonic brez vaše osebne privolitve ne bo razkrival vaših osebnih podatkov, razen v primerih: a) kot je napisano v naših pravilih zasebnosti; b) če je to od nas zahtevano od državnih organov in podprto z zakonom

DRUGE STRANI

Lime&Tonic vsebuje mnoge povezave do drugih strani na internetu. Za vsebino teh internet strani Lime&Tonic ne odgovarja. Lime&Tonic tudi ne odgovarja, če boste te povezave in internet strani koristili. V tem primeru si preberite njihova pravila zasebnosti.

KOGA LAHKO VPRAŠAM DODATNA VPRAŠANJA

Če imaš kakšno vprašanje ali skrb v zvezi z našim pravilnikom zasebnosti in uporabo osebnih podatkov, nas kontaktiraj na slovenia@limeandtonic.com

Plačila s karticami

Varovanje podatkov je za nas na prvem mestu, tako da dajemo posebno pozornost varnemu plačevanju s kreditnimi karticami. Za prenos podatkov uporabljamo najvarnejši svetovni terminal VeriSign. Podatkov vaše kreditne kartice NIKOLI ne shranjujemo v bazah ali na naših strežnikih.